Quasadilla’s met Weydelijner 35+

Ingrediënten

  • 1 tortilla wrap
  • 2 dunne plakjes kalkoenham
  • paar plakjes augurken of jalapeño pepers uit pot
  • 100 gram Weydelijner 35+
  • 1 bosui
  • olie

Bereidingswijze

Verhit de grill (of een grillpan). Snijd de kalkoenham door de helft en de bosui in ringen. Bedek de tortilla wrap aan 1 kant met het plakje ham. Verdeel de plakjes jalapeño pepers of augurken, Weydelijner 35+ (in plakje of geraspt)  en bosui ringetjes eroverheen.

Vouw dan de wrap dubbel. Til deze voorzichtig op en bestrijk eventueel beide kanten lichtjes met olie voordat je het in de koekenpan of grill legt. Als de Weydelijner kaas begint te smelten draai je de wrap om en bak je de andere kant langzaam bruin. Keer de wrap/quasadilla met behulp van een spatel of deksel om.

Haal de quesadilla uit de pan of grill en leg het op een bord. Snijd hem schuin door de helft of in vier punten.

 

Eet smakelijk!