Twight Full Taste, de lekkerste genomineerde 20+ kaas van Nederland!

Nominatie-certificaat-Twight-Full-TasteVoor het eerst in Nederland heeft het NNKC een wedstrijd voor de lekkerste merkkazen van Nederland georganiseerd. Op 24 september 2014 heeft een Vakjury bestaande uit gerenommeerde, onafhankelijke, objectieve kaasdeskundigen uit 70 inzendingen bepaald welke kazen werden genomineerd voor de lekkerste kazen van Nederland in hun categorie.

Beste 20+ kaas van Nederland!

De Twight 20+ Full Taste viel op bij de Vakjury. Als enige 20+ kaas werd de Twight 20+ Full Taste genomineerd in de categorie ‘kaas met minder vet’. Daarmee is Twight Full taste de lekkerste 20+ kaas van Nederland!

Twight Full Taste is light kaas voor mensen die bewust willen eten. Geschikt voor elke gelegenheid; op een cracker, door een frisse salade of zo uit het vuistje. Deze 20+ kaas verleid ieders hart.

Over het NNKC

Het NNKC (Nederlands Nationaal Kaaskeurconcours) is een instituut in de kaassector. Zij organiseren ieder jaar de nationale kaaskeuringen. De deelnemers aan dit professionele kaaskeurconcours kijken, ruiken, voelen en proeven “blind” 10 kaasmonsters. Vakmanschap en kennis van de persoon staan voorop en jaarlijks wordt bepaald wie zich de beste kaaskenners van Nederland mogen noemen.