Weydeland Kaasstengels

Ingrediënten voor 32 stuks - 8 plakjes filodeeg - 600 gram Weydeland Oud - 1 geklopt ei - evt. chilisaus Bereidingswijze Verwarm de frituurpan. Ontdooi de plakken filodeeg en snijd ze in 4 kwarten. Snijd vervolgens de oude kaas in reepjes van 10 bij 5 cm. Plaats een reepje oude kaas aan het … Lees meer...

Kerst kaaskoekjes!

Voor een goed gevulde schaal heb je nodig: - 200 gram Weydeland Belegen (geraspt of kleine stukjes) - 120 gram boter - 100 gram Parmezaanse kaas - 5 el melk - 200 gram bloem - 3 el verse basilicum - Flinke snuf zout Doe de Weydeland Belegen in een kom samen met de boter en de melk. Mix … Lees meer...

Weydeland kaasballetjes

Lekker voor bij de borrel!

Ingrediënten:

• 300 gram geraspte Weydeland Belegen • 1 theelepel bakpoeder • 2 eieren • 25 gram bloem • Zonnebloemolie om in te frituren

Materialen:

• Pan om te frituren

Bereidingswijze:

  Klop de 2 eitjes los met een garde same … Lees meer...

Gemarineerde Belegen Weydeland Kaas

Gemarineerde belegen Weydeland kaas bij de borrel of op het kaasplankje voor 3 personen.

Ingrediënten:

  • 400 gr Belegen Weydeland kaas
  • 2 rode pepertjes
  • Zout
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 dl olijfolie
  • 2 theelepels … Lees meer...