Over het spaarprogramma

Spaar voor de leukste en lekkerste acties met Weydeland kaas.

Hoe het werkt?

Ga naar een van de deelnemende Weydeland verkooppunten en vraag je persoonlijke Weydeland klantenkaart aan. Elke keer als je een aankoop doet bij jouw Weydeland verkooppunt worden er kaaspunten op je klantenkaart bijgeschreven. Het aantal kaaspunten dat je krijgt, bepaalt het verkooppunt zelf. In veel gevallen zal je voor elke euro die je besteedt 1 Weydeland kaaspunt ontvangen. Met de gespaarde kaaspunten kun je sparen voor leuke acties, die je bij het Weydeland verkooppunt kunt afhalen. Elk verkooppunt heeft zijn eigen acties. Dat betekent dat je kan sparen voor producten, kunt kiezen voor korting of artikelen van Bowls and Dishes. Ga daarvoor naar je Weydeland verkooppunt en vraag naar de mogelijkheden!

Waar spaar ik voor?

Met de kaaspunten kun je sparen voor gratis lekkere en leuke acties. Op deze pagina staat het overzicht van spaarartikelen, maar het kan zijn dat jouw verkooppunt daarnaast andere artikelen aanbiedt, werkt met korting of een beperkt aantal artikelen aanbiedt. Komende periode kun je sparen voor producten van de collectie ‘Pure Olive Woods’ van Bowls and Dishes . Van tijd tot tijd zullen de spaarartikelen worden vernieuwd, zodat je altijd kunt doorsparen. Houd de Weydeland site dus goed in de gaten!

Kaaspunten verzilveren

Ga naar jouw Weydeland verkooppunt en wissel de kaaspunten om voor het artikel naar keuze. Daarbij zal het benodigd aantal kaaspunten worden afgeschreven en ontvang je gelijk je gewenste artikel.

Klantenkaart verloren?

Je gaat naar jouw Weydeland verkooppunt en vraagt een vervangende klantenkaart. Hiervoor dien je nogmaals je gegevens: naam, postcode en huisnummer in te vullen op het inschrijfformulier. Zij zorgen dat de kaaspunten van je verloren kaart overgezet worden op de nieuwe kaart. Dit kan alleen gedaan worden als je de eerste keer je persoonlijke gegevens hebt ingevuld op het inschrijfformulier.

Op deze spaaractie zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing, die je hier kunt inzien.