Aardappeltortilla met Weydeland

Ingrediënten 500 gram aardappelen Extra vergine olijfolie 150 gram bloem 1 ei 100 gram ham 200 gram Weydeland Belegen Peper en zout Bereidingswijze Kook de aardappelen (met schil) en pureer ze vervolgens. Voeg bij de puree het ei en eventueel de peper en zout toe. Voeg vervolgens de bloem … Lees meer...

Broccoli-stamppot met Weydeland Belegen

Ingrediënten 200 gram geraspte Weydeland Belegen 1 el mosterd 1 dl melk 1 kg aardappelen 750 gram broccoli 150 gram gerookte kipfilet 1 rode ui Zout en peper Bereidingswijze Schil de aardappelen en doe ze in een pan. Snijd de broccoli in roosjes en leg ze op de aardappelen. Giet … Lees meer...

Weydeland poffertjes

Heerlijke kaas poffertjes!  

Ingrediënten:

  • 1 theelepel bakpoeder
  • 350 ml melk
  • 300 gram zelfrijzend bakmeel
  • 3 grote eieren
  • 150 gram geraspte Weydeland kaas
  • 75-100 gram boter
  • 50 gram gehakte … Lees meer...

Weydeland Komijn kaastaart

Een lekkere taart van Weydeland komijnekaas

Ingrediënten:

• 300 gram bladerdeeg • 200 gram Weydeland Komijn Belegen, geraspt • 150 gram reepjes bacon • 1 gesnipperde ui • 0,25 liter room • 3 eieren

Bereidingswijze:

Vet een taartvorm in. Rol het bladerdeeg uit en bekleed de … Lees meer...

Pastagratin met Weydeland kaas

Een heerlijke maaltijd met pasta, courgette en Weydeland kaas voor 4 personen

Ingrediënten:

• 300 gram penne (pasta) • 250 gram Weydeland Jong • 4 lente-uitjes, in dunne ringen • 30 gram roomboter • 1 courgette, ongeschild in reepjes • 3 el fijngesneden peterselie • 1 tl mosterd • Z … Lees meer...

Weydeland kaassalade

kaassalade weydeland kaas

Een overheerlijke Weydeland kaassalade met komkommer, doperwtjes, boterhamworst, heerlijke tomaten, eieren en knoflook.

Ingrediënten:

  • 2 uien
  • Komkommer
  • 4 tomaten
  • Klein blikje doperwtjes
  • 300 gr boterhamworst in dikke … Lees meer...

Weydeland kaassoep

kaassoep weydeland kaas

De Weydeland kaassoep als heerlijk voorgerecht voor 4 personen.

Ingrediënten:

  • 2 el boter
  • 3 el bloem
  • 8 dl bouillon
  • (of water en 2 bouillonblokjes)
  • 1 uitje
  • 1 dl koffieroom
  • 100 gr oude Weydeland
  • 1 el … Lees meer...