Gepofte aardappel met Weydeland Belegen

Ingrediënten 4 aardappels bosje verse bieslook 4 plakken gerookt ontbijtspek 1 el roomboter 100 g Weydeland Belegen 2 lente-uitjes aluminiumfolie zout, peper Bereidingswijze Maak de aardappels schoon en snijd ze alle 4 een paar keer overdwars 3/4 in, zodat ze een beetje openstaan. Leg … Lees meer...

Quasadilla’s met Weydelijner 35+

Ingrediënten

  • 1 tortilla wrap
  • 2 dunne plakjes kalkoenham
  • paar plakjes augurken of jalapeño pepers uit pot
  • 100 gram Weydelijner 35+
  • 1 bosui
  • olie
Bereidingswijze Verhit de grill (of een grillpan). Snijd de ka … Lees meer...

Tomatenschotel met Weydeland

Ingrediënten 100 gram Weydeland Oud 6 vleestomaten 2 el basilicum 1 el Italiaanse kruiden 2 lente uitjes 2 el peterselie olie Bereidingswijze Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Was de tomaten en snijd ze over lang doormidden. Vet een lage ovenschaal in met de olie en zet de … Lees meer...

Aardappeltortilla met Weydeland

Ingrediënten 500 gram aardappelen Extra vergine olijfolie 150 gram bloem 1 ei 100 gram ham 200 gram Weydeland Belegen Peper en zout Bereidingswijze Kook de aardappelen (met schil) en pureer ze vervolgens. Voeg bij de puree het ei en eventueel de peper en zout toe. Voeg vervolgens de bloem … Lees meer...

Broccoli-stamppot met Weydeland Belegen

Ingrediënten 200 gram geraspte Weydeland Belegen 1 el mosterd 1 dl melk 1 kg aardappelen 750 gram broccoli 150 gram gerookte kipfilet 1 rode ui Zout en peper Bereidingswijze Schil de aardappelen en doe ze in een pan. Snijd de broccoli in roosjes en leg ze op de aardappelen. Giet … Lees meer...

Weydeland poffertjes

Heerlijke kaas poffertjes!  

Ingrediënten:

  • 1 theelepel bakpoeder
  • 350 ml melk
  • 300 gram zelfrijzend bakmeel
  • 3 grote eieren
  • 150 gram geraspte Weydeland kaas
  • 75-100 gram boter
  • 50 gram gehakte … Lees meer...