Kaashandel Tonnard in Beek

John Tonnard is vanaf jongs af aan al bekend met kaas, dankzij het bedrijf van zijn ouders waarin hij is opgegroeid. Kaashandel Tonnard is met zijn gele marktkraam goed te herkennen op de markt. Een mobiele verkoopwagen in de kleur van kaas valt goed op tussen de andere marktramen en verkoopwagens.

”Met elke dag meer dan 100 soorten kaas, vers voor jou gesneden, probeer ik mij te onderscheiden. Ik verkoop top producten met de beste smaken. Wat voor mij belangrijk is, is dat mijn klanten tevreden zijn.”

John geeft aan dat zijn absolute favoriete kaas de Ons Genot kaas is. ”Romig, tikje pikant en een nootachtig accent.. mmm! Daar kan je toch niet van afblijven?” Ook hebben we hem gevraagd naar lekkere kaascombinaties. Hier hoeft hij niet lang over na te denken: ”De lekkerste kaascombinatie is een tosti met één van de kruidenkazen Villa Nella of Villa Verde!” Je mag bij zijn verkooppunt altijd van alle soorten kaas wat proeven. Op deze manier weet je goed wat je bij hem koopt en kom je thuis niet voor een verrassing te staan.

John Tonnard geeft zijn klanten graag bewaaradvies en tips mee. De beste bewaartip van John is de volgende: ” Bewaar je kaas altijd in kaaspapier en leg het gekoeld weg. Ververs alle open zuivelkanten om de 3-4 dagen door er een plakje vanaf te schaven.”

Wil je ook eens bij deze kaasboer kijken? Hij is op de volgende markten aanwezig:

Grevenbicht – Dinsdagochtend

Born – Woensdagochtend

Stein – Woensdagmiddag

Susteren – Donderdagochtend

Geleen – Donderdagmiddag & zaterdag

 

John Tonnard is bereikbaar op

info@tonnardkaas.nl

www.tonnardkaas.nl

06 – 45746710