Pim’s Kaas in Arnhem

“Mijn service is, dat ik bij je thuis kom. Je hoeft er de deur niet voor uit.”

Met veel passie rijdt Pim, de gezellige vrolijke kaasboer, met zijn bus door de regio Arnhem en Zwolle en bezorgt daar Pim’s Kaas en lekkernijen; kaas van kwaliteit, de lekkerste worstjes, eerlijke zuivel, ambachtelijke chocolade en meer lekkernijen. Dat komt allemaal bij je thuis. Je hoeft er de deur niet voor uit.

”Ik ben ondernemer in kaas geworden, omdat ik van lekker en kwalitatief goed eten houd. Daarnaast zag ik bij mijn vorige werk dat service aan huis steeds meer terugkomt. Vandaar dat ik de stap gezet heb om aan huis te gaan verkopen.De grootste uitdaging voor mij is om telkens met nieuwe producten te komen en deze ook te verkopen. De mensen die bij mij kopen, houden wel van lekker eten, gezelligheid en een goede service.”

”Mijn kaasadvies voor een verjaardag of een avond met vrienden/familie is een gemixt borrelplankje met kaas, worst en noten. Daarbij uiteraard een goed speciaalbiertje of een goed glas wijn/port. Weydeland Rijck met portstroop is geweldig lekker en wordt nog niet veel gecombineerd.”

Je kunt Pim altijd bellen of appen voor een bestelling of online via zijn website. ”Uiteraard bezorg ik het dan, dat is mijn service.”

Je vindt Pim hier:

In Scherpenzeel

In Zwolle

In Arnhem

https://pimskaas.nl/