Ondernemer gezocht!

Voor een prachtige winkel in regio Bunnik zijn wij nog op zoek naar een ondernemer met passie voor kaas en delicatessen. We begeleiden je tijdens de overname en doorstart van de winkel. Maar ook daarna blijven we je ondersteunen door middel van verkoopmaterialen, zoals stoepborden, vlaggen, posters, flyers, visitekaartjes en alles wat je kan bedenken op het gebied van reclame materiaal. Daarnaast komt een vaste accountmanager regelmatig bij je langs om je te adviseren en te ondersteunen in de verkoop. 

Regio Bunnik

Deze kaaswinkel is gevestigd in Regio Bunnik op een mooie locatie in een winkelcentrum dat recent is gerenoveerd. Het betreft een kleine winkel met veel focus op Hollandse kaas, buitenlandse kaas, noten en bonbons.  De winkel is goed te runnen door 1 persoon en in het weekend met een weekendhulp. De winkel maakt momenteel door de vernieuwing van het winkelcentrum al langere tijd een mooie omzetgroei mee. Een prachtig winkelcentrum met alle faciliteiten waar deze kaaswinkel een mooi onderdeel van is. Word jij de nieuwe ondernemer van deze kaaswinkel?

Voor meer informatie en een vrijblijvend gesprek, neem contact op met Eduard Treur via eduardtreur@treurkaas.nl of stuur een whats app bericht naar 06-46131085. Hij kan je er alles over vertellen.

Kaas ondernemer worden

Wat is er nu mooier dan het verkopen van de lekkerste kaas? Je eigen verkooppunt hebben met de mooiste producten in je winkel of op je marktkraam, of als venter de mensen aan huis verwennen met de heerlijkste zuivelproducten? Of misschien is het wel je droom om een goedlopende lunchroom te runnen, eventueel gecombineerd met de verkoop van zuivelproducten. Ook hier helpen we je graag mee! Als jij wilt starten met het verkopen van kaas, kunnen we je koppelen aan een bestaand verkooppunt dat te koop staat, zodat je de inventaris en het assortiment kunt overnemen. Maar we kunnen je ook helpen bij het opstarten van een compleet nieuw verkooppunt. Alles is mogelijk.

Kaas verkooppunt verkopen

Bij Weydeland Kaas zijn we bereid om ver te gaan voor onze klanten. Het werk dat we voor onze klanten uit handen kunnen nemen, doen we voor hen. De ondersteuning bij het verkopen van kaas proberen we zo uitgebreid mogelijk te doen. Onze accountmanagers komen regelmatig langs om alle zaken door te nemen, tips te geven en mee te denken met de verkoop. De marketingafdeling maakt alle POS-materialen die je maar kunt bedenken voor je op maat en onze verkoop binnendienst denkt graag met je mee als je een nieuwe order doorgeeft. Maar hier stoppen we niet. We gaan nog een stapje verder. Als jij namelijk je kaas verkooppunt wilt verkopen, kun je ook bij ons terecht. Wil jij je kaaswinkel verkopen? Wil je stoppen met het rijden van je route of ga je stoppen met je marktkraam? Geen probleem, wij helpen je bij het vinden van een nieuwe ondernemer die jouw stokje kan overnemen!

Gepubliceerd op: 24 september 2020