Je maakt het zo
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Snijd een stukje van de asperges af, zodat ze mooi op de bladerdeeg plakjes passen.
- Rol de asperges in de plakjes bacon > gebruik 1 plakje bacon per 2 asperges.
- Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg hier de 6 plakjes bladerdeeg op.
- Plaats deze rolletjes met asperges en bacon naast de bladerdeeg plakjes.
- Bak dit voor circa 15 minuten in de oven.
- Mix ondertussen de ricotta, 2/3 van de geraspte Weydeland Kaas, knoflook (geperst/fijngehakt) en zout en peper in een kom.
- Smeer de Ricotta mix op de bladerdeeg plakjes. Strooi het overgebleven deel van de geraspte Weydeland Kaas nog over de bladerdeegplakjes en bak nog eens 10 minuten in de oven.
- Leg als laatst de asperge rolletjes op de bladerdeegplakjes.
- Eet smakelijk!