Je maakt het zo
Een gevulde aardappel met kaas, paprika, ui en augurk.
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Kook de aardappels (met schil) circa 15 minuten in de pan totdat ze gaar zijn.
- Snijd de lente-ui in kleine ringetjes en de paprika in kleine mini stukjes.
- Giet de aardappels af.
- Snijd de aardappels doormidden over de lengte.
- Hol de aardappels uit (voorzichtig!), totdat je nog een centimeter vanaf de schil overhoudt.
- Meng de uitgeschepte aardappel in een kom met crème fraîche, lente-ui, paprika en een deel van de geraspte kaas.
- Vul de uitgeholde aardappels met dit mengsel en strooi de overige geraspte kaas over de aardappels.
- Bak de aardappels in de oven, totdat de bovenkant begint te kleuren. (Circa 20 minuten).
- Snijd de augurk in kleine stukjes en garneer de aardappels hiermee.
Eet smakelijk!