Je maakt het zo

Een gevulde aardappel met kaas, paprika, ui en augurk. 

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Kook de aardappels (met schil) circa 15 minuten in de pan totdat ze gaar zijn.
  3. Snijd de lente-ui in kleine ringetjes en de paprika in kleine mini stukjes.
  4. Giet de aardappels af.
  5. Snijd de aardappels doormidden over de lengte.
  6.  Hol de aardappels uit (voorzichtig!), totdat je nog een centimeter vanaf de schil overhoudt.
  7. Meng de uitgeschepte aardappel in een kom met crème fraîche, lente-ui, paprika en een deel van de geraspte kaas.
  8. Vul de uitgeholde aardappels met dit mengsel en strooi de overige geraspte kaas over de aardappels.
  9. Bak de aardappels in de oven, totdat de bovenkant begint te kleuren. (Circa 20 minuten).
  10. Snijd de augurk in kleine stukjes en garneer de aardappels hiermee.

Eet smakelijk!