Je maakt het zo
Knapperige quesadilla met tomaat, bacon, champignons, burritokruiden en Weydeland Kaas.
Zet 2 koekenpannen klaar. 1 koekenpan voor de vulling en 1 voor de tortilla. Ook heb je een bord nodig om de tortilla’s te draaien.
Snijd de champignons in kleine stukjes. Snijd de tomaat in kleine blokjes. Rasp de kaas.
Zet 1 koekenpan op middelhoog vuur. Voeg 3 plakjes bacon toe aan de pan en bak even aan. Voeg vervolgens de champignons toe en bak kort mee. Voeg dan de blokjes tomaat, kruiden en de kaas toe. Roer het even door, totdat de kaas gesmolten is en zet dan het vuur uit.
Zet vervolgens de andere koekenpan op het vuur. Leg hier de tortilla in. Als de tortilla een beetje gaat bewegen van de warmte, voeg je het mengsel vanuit de koekenpan op de tortilla in de pan. Leg dan de andere tortilla op het mengsel. Laat even aanbakken, zodat die bruin kleurt.
Leg het bord op de quesadilla en draai de pan om. Nu ligt die op het bord. Schuif het vervolgens weer in de pan, zodat ook de andere kant bruin kan worden. Laat even kort bakken.
Haal vervolgens de quesadilla uit de pan en snijd hem in stukken.
Tip: Serveer met guacamole en tomatenblokjes.
Eet smakelijk!