Kaasie Kaasie in IJsselstein

“Kaas verveelt nooit!”

Kaasspecialist Kaasie Kaasie in IJsselstein is een echte bourgondische winkel waar klanten een hele smaakbeleving kunnen beleven en waar de klanten ook graag over geadviseerd worden. De winkel trekt een breed/divers publiek; van jong tot oud, lokaal of toerist. Kaasspecialist Bert Schipper verkoopt niet alleen kaas. Ook noten en wijn zitten in het assortiment wat het een mooi geheel bij elkaar maakt.

Bert vindt het leuk om de klanten te adviseren over de verschillende combinaties die mogelijk zijn bij elkaar; “Ik word blij van kaas, en van het verkopen ervan en van de mensen om mij heen die kaas willen kopen. Bij bier of wijn zou ik een mooie boerenkaas zoals bijvoorbeeld de Weydeland Rijck lekker vinden. De truffelkaas vind ik heerlijk voor in de winter en de Villa Nella vind ik lekker voor in de zomer.”

“Kaas verveelt nooit!” Bij ons wordt de kaas niet uit de koeling verkocht, deze ligt op de planken. De constante temperatuur van 14/15 graden wordt hiermee gewaarborgd. In de zomer leggen we de kazen wel in de koelcel. Wij geven als advies voor gebruik de kaas 1 uur van te voren uit de koelkast te halen of indien aanwezig de kaas in een wijnkoelkast te bewaren. Wij krijgen vanuit de klant steeds meer vragen over allergieën zoals lactose, gluten en andere allergie vragen. Maar ook of we kunnen adviseren over wijn /spijs combinaties. Voor de lekkerste kaas zou ik voor de 48+ Weydeland Belegen gaan. Deze kaas is lekker romig, echt een belegen smaak, niet zout en een lekkere volle smaak.

Je vindt de winkel hier:

Benschopperstraat 27, 3401 DG IJsselstein

https://www.kaasiekaasie.nl/