Assortiment Weydeland Kaas

Weydeland Kaas is verkrijgbaar in verschillende varianten. Alle varianten van Weydeland Kaas zijn bereid met vegetarisch stremsel. Ga je voor de volle smaak van Weydeland 48+, kies je voor minder vet (35+ of 20+) of wil je op je zoutconsumptie letten? Er is voor ieder wat wils. Vind jouw favoriet! Uiteraard kun je bij de kaasboer de soorten proeven zodat je zeker weet dat jij de lekkerste kaas koopt die bij je past.

Weydeland 48+

Weydeland 48+ is de lekkerste Noord-Hollandse kaas. 48+ staat voor volvet en betekent dat de kaas een vetgehalte van 48% heeft in de droge stof. Een kaas met smaak verkrijgbaar in onderstaande leeftijden.

Weydeland 35+

Weydeland 35+ is een magere Noord-Hollandse kaas met circa 35% minder vet dan in 48+ kaas. Ondanks het lagere vetgehalte is de kaas zeer smaakvol en past zij in een bewust voedingspatroon.

Weydeland 20+

De light kaas Weydeland 20+ verrast je qua smaak. Het vetgehalte in deze kaas is ca. 60% lager dan in 48+ kaas. Geschikt voor de consument die kiest voor een evenwichtige voeding. Vergeleken met andere 20+ kazen is de smaak van deze kaas veel rijker.

Weydeland Minder Zout

Weydeland Minder Zout is een 48+ kaas met circa 25% minder zout dan een reguliere Goudse kaas.

Weydeland Specials

De oude kaas specials van Weydeland zijn uniek. Deze kazen worden volgens familierecept gemaakt en krijgen een speciale rijping. Daarbij ontstaan kleine rijpingskristallen in het zuivel en doen de kazen hun naam recht aan. Oude kazen die flinck, rijck en unieck zijn van smaak.