Kaasproeverij in Veenendaal

“Ik ga tevreden naar huis als ik de klanten kan enthousiasmeren voor mijn producten.”

Eigenaar Bas aan het woord: ‘Doordat we al 12 jaar in Veenendaal onder de naam “Kaasproeverij” werken, hebben we inmiddels een redelijke bekendheid gekregen. We staan bekend als een kaas- en specialiteitenwinkel die klantvriendelijkheid in een hoog vaandel heeft staan. Wij proberen ons goed te onderscheiden van de andere kaaswinkels in de omgeving door middel van klantvriendelijkheid. Daarnaast bieden we in ons assortiment ook unieke specialiteiten’.

Bas komt oorspronkelijk uit de horecabranche. ‘Mijn vader was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Eerst wilden we iets beginnen in de horeca, maar via een tip van iemand kwamen we op een kaaswinkel terecht. En toen deze kans zich voordeed was ik direct verkocht.’ Ondertussen 12 jaar later is Bas de eigenaar van de Kaasproeverij.

‘Ik probeer er altijd een feestje van te maken in de winkel door mijn klanten veel te laten proeven en mooie producten uit te lichten. Ik ga tevreden naar huis als ik de klanten kan enthousiasmeren voor mijn producten. Bijvoorbeeld voor Camembert met karamelsaus, gebakken spekjes en gebakken pecannoten. Ziet er bijzonder mooi uit en smaakt nog beter! Voor een verjaardag of avondje met vrienden of familie kun je kiezen voor Hollandse kaas of buitenlandse kaas. Voor Hollandse kaas adviseer ik echt zoveel mogelijk smaken jong t/m oud, kruiden en boerenkaas. Eventueel met een goede kaasdip als begeleider. Voor buitenlandse kaas adviseer ik om te wisselen van zachte tot krachtige kazen en dit goed op te bouwen op de kaasplank.’

Je kunt bij De Kaasproeverij niet alleen in de winkel je bestelling doorgeven, maar dit kan ook per mail of telefonisch.

Je vindt ons hier:

De Kaasproeverij in Veenendaal

https://www.facebook.com/DeKaasproeverij/