Kraaijeveld’s Kaashuijs in Papendrecht

“Stiekem vind ik het leuk om het juiste gewicht af te snijden of heel dicht in de buurt te komen.”

Kraaijeveld’s Kaashuijs wordt gerund door Edwin en Ellen Kraaijeveld in winkelcentrum de Westpolder in Papendrecht. ”Het is een warme, stoere en moderne winkel waar we trots op zijn. Bij ons kun je terecht voor Hollandse en buitenlandse kaas, wijn en noten. Wij zijn met recht dé smaakmakers van Papendrecht (en wijde omgeving). Ook kun je bij ons terecht voor smaakvolle cadeau ideeën en kunnen wij binnen de regio je bestelling bezorgen.”

”We staan bekend als de gezelligste kaasboer van de regio en we zijn altijd op zoek naar kwalitatieve, mooie producten. Klantvriendelijkheid en versheid staan hoog in het vaandel. Stiekem vind ik het leuk om het juiste gewicht af te snijden of heel dicht in de beurt te komen.”

”Als een klant mij vraagt: “Heeft U voor mij een lekker stukje kaas?” Dan zeg ik als grapje: “Nee, die heb ik al thuis liggen.” Maar natuurlijk heb ik een lekker stukje kaas voor ze! Zeker in combinatie met een wijntje of een biertje. Bij rode wijn en port adviseer ik de Weydeland Rijck. Bij witte wijn de Weydeland Extra Belegen, bij Prosecco een stukje Villa Nella, bij Champagne de Villa Truffo. Een blond biertje smaakt lekker met een stukje Weydeland Jong Belegen en bij een donker biertje is de Boeren Gigant lekker.”

Je vindt de winkel van Edwin en Ellen hier:

Kraaijeveld’s Kaashuijs in Papendrecht

https://www.kaashuijs.nl/