Ambassadeur OhMyFoodness

Vanaf heden gaat Sabine van OhMyFoodness heerlijke recepten delen met Weydeland Kaas. Houd dus haar social media kanalen, haar website en onze social media kanalen goed in de gaten, zodat je geen recept hoeft te missen.

OhMyFoodness

Sabine van OhMyFoodness is een welbekende foodblogger. Zij deelt de mooiste en lekkerste recepten op haar blogs en op Instagram, Pinterest, Facebook en YouTube kanaal. OhMyFoodness is een Food, Travel & Lifestyle platform; de online community van no-nonsense levensgenieters en liefhebbers van lekker eten en reizen. Vanuit haar eigen keuken deelt zij kookideeën en alledaagse recepten.

Recepten met Weydeland Kaas

Met kaas kun je heel veel verschillende kanten op. Koken met kaas is één van de mogelijkheden en daar weet Sabine wel raad mee. Benieuwd wat zij met de lekkerste kaas gaat doen? Houd dan zowel onze als haar kanalen in de gaten!

Verkooppunten

We kunnen ons goed voorstellen dat je geïnspireerd raakt door de kaasgerechten die Sabine gaat maken en dat jij ze zelf ook wilt gaan maken. Bekijk dan hier waar je Weydeland Kaas kunt kopen, zodat je zelf ook lekker kunt gaan koken met kaas!

Gepubliceerd op 29 maart 2022