Gratis pannenkoekenmix

De zomervakantie is weer voorbij en daarom vinden wij het een perfect moment voor een oer-Hollandse actie met Weydeland Kaas. Je ontvangt komende weken bij aankoop vanaf 500 gram Weydeland Kaas een pak pannenkoekenmix gratis!* 

De beste pannenkoekmix

Deze pannenkoekenmix wordt gemaakt bij Molen de Windhond in Woerden. De molen staat in de buurt van het pakhuis waar Weydeland Kaas gerijpt wordt. Molen de Windhond is een historisch kenmerk voor de stad Woerden en hier worden alle producten op ambachtelijke wijze gemaakt. Wil je meer weten over deze molen, over de pannenkoekenmix of eventueel andere producten die daar gemaakt worden? Je kunt de molen gratis bezoeken. Kijk op de website voor meer informatie en bezoekerstijden.

Waar is Weydeland Kaas verkrijgbaar?

Je krijgt een pannenkoekenmix gratis bij aankoop van Weydeland Kaas*. Hierbij kun je kiezen uit alle varianten, van jong t/m oud, brokkelkaas of een minder vet/magere variant. Voor ieder wat wils! Weydeland Kaas is verkrijgbaar bij de Weydeland verkooppunten die zich bevinden door heel Nederland. Kijk op de kaart voor een verkooppunt bij jou in de buurt.

*Voorwaarden kunnen verschillen per verkooppunt. Vraag bij jouw verkooppunt naar de voorwaarden.