Koningsdag

27 april is het Koningsdag. En wat mag er op zo’n feestelijke dag niet ontbreken? Lekkere oranje hapjes natuurlijk! Wij geven je graag wat  tips voor een lekkere Koningsdag. 

Oranje borrelplank

Krijg je dit jaar mensen over de vloer met Koningsavond of Koningsdag? Dan wil je natuurlijk wel iets op tafel zetten dat helemaal in de oranje sfeer is. Maak een feestelijke oranje borrelplank! Een oranje borrelplank creëren hoeft niet moeilijk te zijn. Je hebt genoeg producten die oranje zijn en perfect passen op een goed gevulde borrelplank! Denk hierbij aan oranje tomaatjes, oranje paprika’s, peper hummus, rood/wit/blauw/oranje chocoladepinda’s, borrelnootjes, worteltjes, Weydeland  48+ Oud, Weydeland Rijck en Chorizo kruidenkaas! De groenten kun je lekker dippen in de hummus! Het ziet er heel leuk uit en is ook nog eens super lekker. Glaasje oranjebitter erbij en klaar! Wat wil je nog meer?

Kaas kroontjes

Wat ook erg leuk is om te doen met de kinderen is kaas kroontjes maken. Je kunt dit met een vormpje doen, maar als je die niet heb kun je het ook prima met een mesje doen (nog leuker zelfs). Zorg dat je een dikke plak kaas heb (snijd dit bijvoorbeeld van een blok kaas af). En druk vervolgens de kroon vormpjes erin of snijd met een mesje een kroontje uit.

Koekjes Uitsteker Kroon 7,5cm.Koekjes Uitsteker Kroon 7,5cm.

Oranje hapjes

Eerder hebben we leuke oranje hapjes met je gedeeld die je gemakkelijk zelf kunt maken. Leuk om op tafel te zetten, maar ook lekker om mee te nemen in de picknickmand als je erop uit gaat! Zie hier de link naar de oranje hapjes.