Tips voor de zomer

Lekker lang ’s avonds buiten borrelen, picknicken langs het water, barbecueën, dagjes erop uit of op vakantie naar het buitenland. Allemaal activiteiten die weer van start gaan. En dat kan maar één ding betekenen: Het is weer zomer! We geven je graag wat zomertips mee.

Weydeland koeltas

Je kaas koel houden kan een uitdaging zijn tijdens warme zomerdagen. Maar met onze Weydeland koeltas moet dat wel lukken! Met een paar koelelementen erin blijft de kaas mooi op temperatuur. Zo kun je hem gemakkelijk meenemen onderweg en kun je op andere plekken nog steeds lekker genieten van een stukje kaas. Ga je op vakantie picknicken of een dagje erop uit? Vergeet dan zeker deze handige Weydeland koeltas niet, want hiermee houd je al je lekkernijen lekker koel.

Winactie

Wist je dat je nu mee kunt doen met een gave winactie? Bij aankoop van kaas krijg je een koeltas cadeau bij je Weydeland verkooppunt. Maar als je nu een foto maakt van je Weydeland koeltas en Weydeland Kaas tagt in je bericht, kun je ook nog eens je koeltas GRATIS laten vullen! Je leest er alles over in dit bericht

Kaas mee op vakantie

Kaas staat op nummer 1 bij dingen die Nederlanders het meest missen als ze op vakantie zijn! Maar dat is nergens voor nodig. Je hoeft je kaas niet te missen, want je kunt je favoriete kaas gemakkelijk meenemen in je koffer als je het vacuüm laat verpakken! Dit is mogelijk bij elk Weydeland verkooppunt. Als je je stuk kaas vacuüm laat verpakken, kun je hem een lange tijd buiten de koelkast houden. Wist je dat kaas in het vacuüm wel 3 maanden houdbaar is? En vergeet ook je kaasschaaf niet mee te nemen, want het kan zijn dat die niet aanwezig is op je vakantieadres.

Zomerse kaasplank

Overdags lekker picknicken met de kinderen of ’s avonds uuurenlang na borrelen met een lekker wijntje en een goed gevulde borrelplank? Het kan allemaal! Bij een zomerse kaasplank is één ding belangrijk, en dat is dat je het niet te ‘zwaar’ maakt. Hiermee bedoelen we, ga niet voor hele stevige, heftige kazen, maar houd het fris en licht! Onder lichte, frisse kazen vallen de kazen die niet te lang gerijpt zijn, dus nog lekker romig zijn en geen hele heftige smaak hebben. Ook lekker voor in de zomer zijn kruidenkazen met een toevoeging van frisse kruiden. Denk hierbij aan de Weydeland 35+ Kruiden! Deze kaas is minder vet (dus lichter), slechts 8 weken gerijpt (dus nog super romig en zacht) en bevat tuinkruiden (lekker fris!). Een perfecte kaas voor op je zomerplateau, dus. Maar ook de Bon Repas gatenkaas is een goede optie. Deze kaas bevat gaten (letterlijk luchtig dus), is circa 8 weken gerijpt en heeft een frisse, ietwat zoete smaak.

Ohmyfoodness heeft een heerlijke creatie gemaakt voor de zomerse borrelplank met Weydeland Flinck, Zomerkaas, Chevretta Fenegriek en de Bon Repas.  Wil je meer tips voor het creëren van een goede borrelplank? We hebben er eerder een blog over geschreven. Maar ook dit bericht over de zomerse borrelplank willen we je niet onthouden en staat vol tips voor de perfecte kaasplank in de zomer.

Zomerse recepten

Heb je inspiratie nodig voor lekkere zomerse recepten? We zetten wat lekkere zomerse recepten voor je op een rijtje. Klik op de titel om te zien hoe je dit kunt maken:

  1. Tortilla wrap pizza
  2. Weydeland cheeseburger
  3. Empanada’s met kaas
  4. Pull Apart Kaasbrood
  5. Mexidaanse Quesedilla’s
  6. Broodpizza
  7. Frisse Kaassalade
  8. Kaasfrietjes

   

We wensen je een hele fijne zomer!

Gepubliceerd op 14-07-2022