Vaderdag 2022

Zondag 19 juni is het Vaderdag. Dé dag om jouw vader te laten zien hoe gek je op hem bent en hem dus in het zonnetje te zetten. Wil je hem iets geven waar die écht blij van wordt? Geef hem dan een kaaspakketje van de kaasboer die je kent!

Verras je vader met producten van de kaasboer waar je vader zo dol op is. Stel een lekker pakketje samen met allerlei lekkernijen die elkaar goed aanvullen. Je kunt deze laten samenstellen door de kaasboer, maar ook kun je natuurlijk zelf de favorieten van je vader bij elkaar zoeken! We geven je wat tips mee.

Lekker pakketje voor papa

Kies als eerst voor een mooie oude brokkelkaas, zoals de Weydeland Flinck. Hiermee laat je weten dat je Flinck blij met hem bent! 😉 (Bijna) alle vaders houden wel van mooie oude brokkelkaas, dus hier scoor je zeker mee. Houd je vader van port/wijn? Dan past een mooie rode port fantastisch bij de oude brokkelkaas. Is je vader meer een bierdrinker? Dan kun je ervoor kiezen een heerlijk IPA speciaalbiertje erbij te voegen. Omdat de oude brokkelkaas stevig van smaak is, kun je gaan voor een wat sterker speciaalbiertje voor een goede match. Daarnaast is een pittig kaasje een goede keuze, namelijk de Villa Chili Fumé. Voor de echte vaders met pit! Een heerlijke gerookte kaas met een toevoeging van chilipepers. Lekker pittig van smaak en extra bijzonder dankzij de natuurlijke rooksmaak. Is je vader een échte kaasliefhebber, voeg dan nog een derde soort erbij. Voor de variatie kun je dan gaan voor de all time favourite: Weydeland 48+ Jong Belegen. Die doet het altijd goed. Maak het lekkere pakketje compleet door nog producten toe te voegen, zoals nootjes, kaasvlinders en een lekker kaasdipje. Dit kan niet fout gaan!

Lekker recept voor Vaderdag

Ben jij van plan om écht goed uit te pakken op Vaderdag? Dan hebben we ook nog een heerlijk recept voor je klaarstaan die je kunt bereiden voor je vader. Een kaiserbroodje met biefstukpuntjes, gerookte chilikaas, Weydeland kaas en paprika, genaamd de Philly Cheesesteak. Bekijk hier hoe je dit lekkere broodje gemakkelijk zelf kunt maken.

Gepubliceerd op 10 juni 2022