Vaderdagactie: Gratis Portstroop

18 juni is het Vaderdag! En hoe kan je je vader nu beter verwennen dan met een goed stuk oude kaas en portstroop? Je ontvangt komende weken bij aankoop vanaf 500 gram Weydeland Flinck of Weydeland Rijck gratis een flesje Ernesto Portstroop!* 

Weydeland Specials

De oude kaas specials van Weydeland zijn uniek. Deze kazen worden volgens familierecept gemaakt en krijgen een speciale rijping. Daarbij ontstaan kleine rijpingskristallen in het zuivel en doen de kazen hun naam recht aan. Oude kazen die Flinck en Rijck zijn van smaak.

Weydeland Flinck

Bijzondere oude kaas op ambachtelijke wijze bereid volgens speciaal recept. De kaas heeft een rijping achter de rug in ons pakhuis van circa 10 maanden. Deze kaas ligt in een speciale ruimte, met een specifieke temperatuur en luchtvochtigheid te rijpen wat resulteert in een sublieme smaak. De kaas heeft kleine eiwitkristallen in het zuivel en haar smeuïgheid doet je verrassen.

Weydeland Rijck

Dit is een prachtige brokkelkaas! Ook deze kaas heeft een lange rijpingstijd achter de rug. Daardoor is de kaas zeer rijk van smaak en brokkelt hij. De kleine rijpingskristallen die in de kaas zitten, knisperen in de mond. De Weydeland Rijck zit vol aroma’s en is karaktervol van smaak.

Ernesto Portstroop

De Ernesto Portstroop wordt gemaakt van port, kruiden en specerijen die lang met elkaar gerijpt worden tot de perfecte smaak ontstaat. Je proeft in deze portstroop de tonen van kaneel en tijm en dit in combinatie met de zoete ingedikte port maakt het tot een ware lekkernij. De pepers en citrus bieden een goed tegenwicht. Heel erg lekker dus bij een goed stuk oude kaas.

Waar is Weydeland Kaas verkrijgbaar?

Je krijgt de porstroop gratis bij aankoop van Weydeland Kaas*. Hierbij kun je kiezen uit de varianten Flinck en Rijck. Weydeland Kaas is verkrijgbaar bij de Weydeland verkooppunten door heel Nederland. Kijk op de kaart voor een verkooppunt bij jou in de buurt.

*Voorwaarden kunnen verschillen per verkooppunt. Vraag bij jouw verkooppunt naar de voorwaarden.