Weydeland webshops! De online kaaswinkel

Het is ondertussen het gesprek van de dag geworden, het Coronavirus. Vanuit het RIVM wordt er nu geadviseerd om zoveel mogelijk binnen te blijven en alleen bij noodzaak naar buiten te gaan.

Dit is natuurlijk voor de Weydeland verkooppunten een grote strop. Mensen gaan niet meer graag naar buiten, omdat ze bang zijn besmet te raken of andere mensen te besmetten. Er mogen nog maar maximaal 3 mensen tegelijk in een (kaas)winkel zijn, markten worden afgelast, je moet minimaal 1,5 meter afstand houden van elkaar en ga zo maar door.

Maar hoe kom je nu dan nog aan je lekkere stukje Weydeland kaas? Daar hebben we gelukkig een oplossing voor! Een aantal Weydeland verkooppunten zijn ten tijde van deze crisis met een online kaaswinkel gestart. Je kunt via de online kaaswinkel je kaas bestellen en dit laten bezorgen bij jou thuis. Ook kun je het online bestellen en laten klaarleggen, zodat je maar heel even van huis hoeft en je dus snel weer veilig naar binnen kan.

De volgende webshops zijn al live:

Sommige van bovenstaande webshops zijn nog under construction en zullen nog worden gevuld. We zullen bovenstaande lijst aanvullen wanneer er meer webshops live komen. Houd deze pagina dus goed in de gaten!

 

Gepubliceerd op: 27 maart 2020