Winactie gevulde koeltas

Hoe handig! Met deze koeltas houd je altijd je kaas koel. Profiteer van deze leuke actie bij onze Weydeland verkooppunten: Bij aankoop van Weydeland Kaas* krijg je een Weydeland koeltas cadeau. Maar naast de koeltas kun je nu ook de hele inhoud (stukje kaas, lekkere hapjes en een drankje) gratis krijgen! Lees snel verder hoe je dit kunt winnen. En je maakt een grote kans, aangezien er maar liefst 10 winnaars gekozen worden.

Weydeland koeltasje gratis

De Weydeland koeltas is een ideale tas om je kaas koel te houden onderweg. Het is een handzaam formaatje en de tas heeft een fraai design, waar je gelijk trek van krijgt. Vanaf de week van 27 juni krijg je een koeltas cadeau bij aankoop van Weydeland Kaas naar keuze bij een Weydeland verkooppunt bij jou in de buurt.

Maak een foto en win

Als je de koeltas gekregen heb, ga je er natuurlijk mee op pad. Misschien ga je lekker picknicken, neem je hem mee naar het strand of gebruik je de koeltas gewoon in eigen tuin? Wij zijn reuze benieuwd! Deel het moment dat jij de koeltas gebruikt op je sociale media en tag @weydelandkaas in je bericht (Facebook en/of Instagram) en win een complete inhoud voor je koeltas: Een lekker stukje kaas, dipjes, hapjes en drankjes t.w.v. 25 euro! 

De voorwaarden

Iedereen mag meedoen! Het enige dat je nodig hebt om mee te doen, is een Weydeland koeltas, een mobiel en een social media account. Ga dus lekker naar buiten met je Weydeland koeltas en maak een mooie foto van je genietmomentje! Belangrijk: Vergeet Weydeland Kaas niet te taggen. Meedoen kan tot en met vrijdag 26 augustus 2022. De 10 winnaars worden in de week van 29 augustus bekendgemaakt via Instagram en Facebook van Weydeland Kaas.

*vraag naar de voorwaarden bij het verkooppunt.