Je maakt het zo

Dit borrelbrood gevuld met kaas is een heerlijke creatie van Sabine van Ohmyfoodness. Wát een lekker ‘comfort food’ recept om te maken in het najaar. Je maakt het gemakkelijk zelf en het is echt genieten met dit gevulde brood op tafel. 

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Snijd de paprika in blokjes en de bosuitjes in ringen. Hak de knoflook en de bieslook fijn. Rasp de Weydeland Rijck en de Erfgoed Stelling 606 (boerenkaas).

Snijd het bovenste kapje van het brood eraf en hol daarna het brood uit. Vervolgens leg je het uitgeholde brood en het brood dat je eruit hebt gehaald op de bakplaat.

Doe de spekreepjes, paprikablokjes, bosuitjes, knoflook, roomkaas, Weydeland Rijck, Boerenkaas 606, mosterd en zwarte peper in een kom. Schep alles goed door elkaar.

Vul het uitgeholde brood met de vulling die je zojuist gemaakt hebt.

Schuif je borrelbrood in de oven en laat het circa 20 minuten bakken totdat de kaas is gesmolten en het brood knapperig is geworden.

Strooi tot slot verse bieslook over je brood en serveer direct, zodat die nog warm is en de kaas nog lekker zacht is. Gebruik de stukken brood om te dippen!