Je maakt het zo

Een heerlijk gezond recept. Weinig koolhydraten en toch heerlijk vullend als ontbijt of lunch!

De Frittata bereidt je als volgt; Breek de eieren in een kom en voeg de magere yoghurt toe. Roer goed door elkaar en voeg een snufje peper en zout naar smaak toe en voeg de geraspte Weydeland 20+ Pikant toe. Roer nogmaals goed door.

Snijd de courgette in halve schijfjes en de champignons ook in schijfjes.

Verhit een beetje olie in een pan (kies voor een pan die ook in de oven kan). Fruit de champignons en courgette aan. Giet dan het eimengsel erover en bak een paar minuten.

Zet vervolgens de pan in de oven op 200 graden voor 25 minuten. Als de frittata gestold is, kun je hem eruit halen. Decoreer met een paar takjes dille en evt. koriander en snijd de frittata in punten.

Eet smakelijk!

Variatietip: Ook lekker om nog wat cherrytomaatjes of zongedroogde tomaatjes toe te voegen!