Je maakt het zo

Deze cheesesteak ‘burger’ met Weydeland Kaas én pittige gerookte chilikaas is een schot in de roos. Een ware smaaksensatie op je bord!

Snijd de biefstukjes in dunne reepjes.

Snijd ook de parika’s en rode ui in dunne reepjes.

Rasp de Weydeland Kaas en de pittige rookkaas; Villa Chili Fumé met een grove rasp.

Verhit de olijfolie in een koekenpan waar een deksel op past en bak hierin de ui en paprika op hoog vuur in vijf minuten zacht.

Schep uit de pan. Voeg de biefstuk toe en bak kort, zodat het rondom bruin is. Schep de paprika en ui terug, dek af met de geraspte kaas (beide soorten) en zet de deksel op de pan. Laat kort sudderen, tot de kaas gesmolten is.

Halveer ondertussen de broodjes en besmeer de onderste helften met de tapenade.

Schep de biefstuk met kaas op de broodjes en dek af met de kapjes.