Je maakt het zo

Club Sandwich & Frisse Salade met Weydeland Graskaas!

Het is weer tijd voor Graskaas! De lekkerste kaas van het jaar. Wij vinden het zonde om deze kaas te smelten of teveel te bewerken in recepten, daarom hebben we in samenwerking met Sabine van OhMyFoodness een recept gemaakt met Weydeland Graskaas waarbij die verwerkt wordt in een salade en een sandwich! Lekker fris en echt een absolute aanrader.

Club Sandwich

Roer de mayonaise en de mosterd door elkaar. Kook het ei hard en snijd deze in plakjes. Bak de bacon in een droge koekenpan knapperig.

Rooster de sneetjes brood en smeer ieder sneetje aan één kant in met de mosterdsaus.

Verdeel over twee sneetjes brood de kropsla, tomaat, ei, bacon en Weydeland graskaas. Stapel de sneetjes op elkaar en dek af met het laatste sneetje brood.

Frisse Salade:

Met de overgebleven kropsla maak je een hele lekkere salade voor erbij. Verdeel hier knapperige bacon in reepjes, blokjes Weydeland graskaas en rozijntjes overheen.

Maak een dressing van 1 el mayonaise, ½ el water, ½ tl mosterd, 1 tl verse bieslook, peper & zout en schenk deze over de salade.